Brunt Services is aangesloten bij:

RDW

De RDW is een uitvoeringsorganisatie die valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.
De RDW is de Nederlandse toelatingsautoriteit voor voertuigen: personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, motoren, brommers, scooters, etc. In feite alle voertuigen die u in Nederland en ook daarbuiten op de openbare weg tegenkomt. Ze moeten immers allemaal voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieuaspecten. De RDW ziet er op toe dat dat ook inderdaad het geval is.

NAP

Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt fraude met kilometertellers. Het bekendste hulpmiddel is de Nationale Auto Pas. Op het NAP certificaat staan de geregistreerde tellerstanden van een auto met de daarbij horende data van registratie. Aan de opbouw van deze historie is te zien of de huidige tellerstand van een auto logisch verklaarbaar is. Consumenten kunnen bij ieder NAP-autobedrijf inzage krijgen in de kilometerhistorie van hun auto.

Autotrust Garantie

Een Autotrust Garantie beschermt u tegen onverwachte reparatiekosten van uw auto. Autotrust kan de fabrieksgarantie van uw auto verlengen, sluit ook een garantie voor u af als deze reeds verlopen is.